O podjetju

Podjetje Mobil ABC d.o.o. se od leta 2010 ukvarja z diagnostiko, tuningom in vzdrževanjem vozil Mercedes-Benz in Smart in BMW, prav tako pa vam lahko priskrbimo nadomestne dele, dodatno opremo in olja po najugodnejših cenah!   Naš cilj je da so naše stranke zadovoljne z hitrostjo in kvaliteto naših uslug!

Mobil ABC  nadomestni deli in tuning za vozila BMW, servis, tuning in rezervni deli Mercedes-Benz

Bmwspecialist ima tudi trgovino z avtomobilskimi deli – novimi in rabljenimi. Naše poslanstvo je strankam olajšati težave ob okvari vašega vozila in jim ponuditi najbolj kvalitetene avtomobilske dele po najboljših cenah. V naši spletni trgovini nudimo avtomobilske dele vodilnih svetovnih proizvajalcev za vsa vozila znamk BMWKakovost naših izdelkov je enakovredna originalno vgrajenim delom. Proizvajalci naših delov to  dokazujejo s TÜV certifikatipotrdili ISO, proizvodnjo za prvo vgradnjo v vozila in seveda garancijo na izdelek.

Na vaša povpraševanja si vam prizadevamo odgovoriti v najkrajšem možnem času in vam ponuditi hiter odzivni čas od povpraševanja do dostave. Hkrati pa vam omogočamo možnost osebnega prevzema artikla ali možnost dostave. Na vašo željo lahko pošiljko pošljemo tudi po hitri pošti.

Naša partnerska mreža nam omogoča, da vam ponudimo najboljše možne cene za izdelke vodilnih proizvajalcev. Naši dobavitelji nam dobavljajo zgolj originalne izdelke priznanih blagovnih znamk.